Skip to main content

TYKY-päivät

TYKY-PÄIVÄT PESÄPALLON PARISSA

Tykypäivä, virkistyspäivä, liikuntapäivä tai asiakkaiden kanssa leikkimielinen kisailu yrityspesiksessä You name it, me järjestetään se!

Pesäpallotapahtuman kattaukseen kuuluu Roihun pesäpallojoukkueen järjestämä lajiopastus, lämmittelyhetki pohjustamaan kovaa pesiskamppailua, leikkimieliset sääntösulkeiset, jotta peruskoulun pesisopit palautuisivat mieleen ja tietenkin peliä. Kentältä löytyvät välineet ja ottelutapahtumassa on käytössä kaikki samat pelitapahtuman tunnelmavälineet tulostauluista pelin selostukseen ja buffetin kisamakkaroihin, kuin aidoissa sarjapeleissäkin on. Pelaajistamme saatte lisävahvistusta joukkueisiin tarpeen tullen, jotta määrällisesti saamme pelit käyntiin.

Lisäksi räätälöimme ottelutapahtuman kanssanne toiveidenne mukaan - välipalaa, ruokailua - mitä vain toivotte! Tapahtuman kesto on yleensä 2-4 tuntia ohjelmasta riippuen.

Asu on vapaa ja tyyli rento, pääasia, että kaikilla on hauskaa. Järjestä yrityksellesi virkistyspäivä, ota yhteyttä ja pistetään pelipäivä kalenteriin. Tästä tykkäätte varmasti!

 

Lisätietoja:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.