Skip to main content
Roihun tuomaritoimintaan uudistuksia kaudelle 2024

Roihun tuomaritoimintaan uudistuksia kaudelle 2024

Roihun tuomaritoimintaa kehitetään, jotta se palvelisi entistäkin paremmin seuran tuomaritoimintaa ja -tarvetta sekä mahdollistaisi nuorten tuomareiden kehittymisen halutessaan kohti huipputasoa. Kaudella 2024 tuomaritoiminnan kehittämisen ytimessä on tuomarivastaavan lisäksi tuomarivalmentaja. Tuomarivastaavana jatkaa Rosa Nenonen ja hänen työpariksi tuomarivalmentajaksi lähtee tuomarikouluttajanakin tunnettu Anni Haukkamaa.

Aiemmin tuomarivastaavan työkuvaan on kuulunut koko tuomaritoiminnan järjestäminen: tuomarikoulutusten sopiminen, tuomarikalenterin suunnittelu, tuomareiden kokoaminen ja tuomarikalenterin laatiminen. Lisäksi kesän ajan viime kädessä tuomarivastaava varmistaa, että jokainen tuomaritehtävä tulee täytetyksi tavalla tai toisella.

Jatkossa Anni ja Rosa tekee läpi vuoden tiivistä yhteistyötä ja toiminnan suunnittelu sekä jatkuvuuden varmistamiseen voidaan paneutua aiempaa paremmin. Rosan työnkuvana tuomarivastaavana pysyy tuomarikalenterin koordinointi, mikä on kriittinen osa tuomarikesän onnistumista. Anni jatkaa tuomarikouluttajana sekä jalkautuu tuomarityöskentelyyn tuomareiden kanssa valmentajan roolissa.

Roihun tuomaritoiminta 2024 starttaa helmikuun aikana sääntökoulutuksella.

Lisätietoja:
Anni Haukkamaa
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.