Skip to main content
Roihun Eskariviikko liikuttaa esikouluikäisiä lapsia

Roihun Eskariviikko liikuttaa esikouluikäisiä lapsia

Roihu järjestää Eskariviikon helsingin esikouluille 27.11.-1.12. välisenä aikana. Tuolla viikolla esikouluryhmät voivat ilmoittautua mukaan ja tilata ryhmälleen pesistunnin. Vierailun yhteydessä ryhmän opettajat saavat oppaan, kuinka pesäpallon erilaisia leikkejä, pelejä ja muita harjoituksia voi toteuttaa sisätiloissa ja pienelläkin vaivannäöllä.

- Lähestyimme eskareita muutama päivä sitten, ja jo ensimmäisen vuorokauden aikana mukaan oli ilmoittautunut kymmenkunta ryhmää, kertoo Roihun junioripäällikkö Miisa Räsänen.

Tavoitteena on viedä pesiksen ilo ja lajin ympärivuotisuus eskareihin sekä antaa opettajille vinkkejä siitä, miten lapsia voi lajin kautta liikuttaa. Kaikki osallistujat saavat seuran tarran itselleen ja kotiin vietäväksi myös esitteen toiminnastamme. Toivottavasti moni lapsista löytää mukaan myös pesisliikkariin, G-juniorien joukkueeseen tai ensi kesän pesiskouluun, Räsänen jatkaa.

Idea Eskariviikkoon löytyi Salibandyliitosta, jossa viikko toteutettiin valtakunnallisesti.

Teemaviikon kautta tavoitteena on saada mahdollisimman monta ryhmää liikkeelle. Jos sopivaa ajankohtaa ei heti löydy, voimme sopia vierailuja myös seuraavalle viikolle. Pesäpallo mielletään vielä paikoittain Helsingissä kesälajiksi, jolloin se tietysti eniten onkin esillä. Tavoitteenamme on, että teemme koulu- ja eskarivierailuja läpi vuoden, kertoo seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.

Jos haluat ryhmäsi mukaan liikkumaan eskariviikolle, olethan yhteydessä junioripäällikkö Miisa Räsäseen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 548 1665