Skip to main content
Anni Kotimaa lainasopimuksella Roihuttariin

Anni Kotimaa lainasopimuksella Roihuttariin

Anni Kotimaa lainasopimuksella Roihuttariin

Toista talvea Seinäjoella viettänyt Kannuksen Uran kasvatti siirtyy vahvistamaan Helsingin Roihuttarien joukkuetta. Viime kesänä B-tyttöjen Itä-Lännessä pelannut Kotimaa kuului SMJ:n tyttöjen Superpesis-joukkueen ja Naisten Ykköspesis-joukkueen runkopelaajiin nuoresta iästään huolimatta. Annin lainasopimus on tarvittaessa purettavissa kauden aikana.

-Erittäin hyvillä mielin saadessamme Annin meidän mukaamme. Anni osoitti jo Talvisuperin peleissä vahvaa pelirutiiniä takakentällä. Uskon, että tulevaisuudessa hän haastaa tosissaan sarjan kärkikoppareita. Sisäpelissä Anni on jo nyt valmis kantamaan vastuuta mailan varressa vaihtajana sekä kotiuttajana ja hänellä poikkeuksellisen vahva peruslyönti. Lisäksi tyyppinä Anni on todella mainio lisä meidän joukkueeseemme, kertoo Roihuttarien pelinjohtaja Jyrki Pellonperä.

-Hyvät on fiilikset Helsinkiin lähdöstä! Mukava katsoa mihin itsellä riittää ja Roihun joukkue on vaikuttanut mukavalta sekä ottanut uuden pelaajan hyvin mukaan ja toiminta vaikuttaa sellaiselta missä pääsee haastamaan itseä tulevana kautena, kommentoi Anni Kotimaa.

Kuva: SMJ media