Skip to main content
Jyrki Pellonperä Roihuttarien pelinjohtajaksi, Wallenius ja Maunu mukaan valmennustiimiin

Jyrki Pellonperä Roihuttarien pelinjohtajaksi, Wallenius ja Maunu mukaan valmennustiimiin

 

Roihuttarien pelinjohtajana tulevalla kaudella toimii Jyrki Pellonperä. Aiemmin Pellonperä on toiminut pelinjohtajana mm. Ferassa, Pesäkarhuissa, Pöytyällä sekä Kankaanpäässä. 

- Koin, että seurassa oli selkeä halu tarttua uusiin haasteisiin ja saada myös minut mukaan tähän valmennusryhmään. Tunsin, että voin olla avuksi. Taustatiimi koostuu mainioista tyypeistä, joiden kanssa uskon työskentelyn olevan jatkossakin antoisaa. Olen iloinen tulevasta joukkueesta ja uskon, että jokainen ringissä oleva haluaa aidosti kehittyä, pelata ensi kesänä parasta pesistään ja viedä omalla panoksellaan joukkuetta eteenpäin. Tämän toteutuessa Roihuttaret tulevat olemaan positiivisella tavalla pirullinen vastus ensi kesän superpesiksessä, uskoo Pellonperä. 

Valmennustiimissä ovat mukana myös Roihun B-tyttöjä luotsaava Elina Wallenius sekä naisten suomisarjan pelinjohtaja Joonas Maunu. Molemmille alkava kausi on ensimmäinen superpesisjoukkueen valmennustiimissä. 

- Odotan innolla tulevaa kautta. Taustaryhmän kanssa olemme aloittaneet työskentelyn  ja motivaatio tuntuu kaikilla olevan korkealla. Tämä on itsellenikin mahtava tilaisuus päästä kehittämään omia taitoja ja oppimaan muilta valmentajilta, kommentoi Wallenius. 

- Tulevaan kauteen lähden hyvillä fiiliksillä ja luottavaisin mielin. Alkupöhinä joukkueen ja sen taustaryhmän ympärillä on ollut todella positiivinen. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uutta kautta ja tulevaa ensimmäistä leiriviikonloppua, kertoo Maunu. 

Lisäksi joukkueen fysiikkavalmentajana jatkaa Markus Kuusijoensuu. Lukkareita valmentaa Antti Tokkari ja huolto- ja fysiopuolella nähdään tälläkin kaudella Jouni Hämäläinen. Joukkueenjohtajana toimii Juha Hautakangas.