Skip to main content
30.9. All Stars -ystävyysottelu

30.9. All Stars -ystävyysottelu

Roihuvuoren pesiskesä 2023 päätetään lauantaina 30.9. klo 16.00 pelattavaan ystävyysotteluun, jossa eri lajien monitaiturit pelaavat toisiaan vastaan.
 
Otteluun on vapaa pääsy ja kaikki kioskituotot ohjataan suoraan Roihun junioritoiminnan hyväksi.
 
Omat joukkueensa otteluun ovat koonneet nelinkertainen salibandyn MM-kultamitalisti Juha Kivilehto sekä Roihun puheenjohtaja Minna Koivisto. Osaamista joukkueeseen tuovat radiojuontajat Tuukka Ritokoski ja Janne Saarinen. Lisäksi kentällä nähdään tämän kesän superpesispelaajia Kerolan sisarusten ja Roihun Ellen Kentalan sekä viime kaudella IPV:ssä pelanneen Sasu Toikan myötä.
 
Tuttua analyysiä pelin tiimellyksessä tarjoavat Ruutu-asiantuntijat sekä Hutunkeittäjät-podcastin vakioäänet Antti Tokkari ja Sami Österlund.
Lisäksi joukkueissa nähdään osaamista jo uransa lopettaneiden pelaajien osalta, kun Laura ja Riku Hokkanen juoksevat kiilaan. Salibandykentiltä säpinää mukanaan tuovat maailmanmestarit Timo Toivonen ja Eero Kosonen sekä Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala.
 
Näiden lisäksi joukkueissa nähdään monta pesäpallokentältä ja sen ulkopuolelta tuttua kasvoa. Tätä ei kannata jättää välistä!
 
Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä pesiksestä!