Skip to main content
Roihuttarien ja Terveystalon yhteistyö jatkuu - monipuoliset palvelut superpesispelaajien tukena 

Roihuttarien ja Terveystalon yhteistyö jatkuu - monipuoliset palvelut superpesispelaajien tukena 

Roihuttarien ja Terveystalon yhteistyö jatkuu myös seuraavien kahden vuoden ajan. Naisten Superpesisjoukkueen sairaalahoitoa vaativat vammat hoidetaan jatkossakin Terveystalossa. 

 - Pelaajamme ovat päässeet aina nopeasti vastaanotolle ja parhaaseen hoitoon, kun vammoja on sattunut. Yhteistyön jatko on meille tärkeä ja hieno asia. Palvelut ovat saatavilla tutusta paikasta pelaajille ja seuran muille harrastajille myös jatkossa, kertoo Roihun puheenjohtaja Minna Koivisto.

Olemme iloisia Terveystalon puolelta, että kumppanuutemme seuran kanssa jatkuu. Yhteistyö on toiminut hyvin ja haluamme jatkossakin edistää jäsenten urheiluterveyttä, niin ennaltaehkäisevästi kuin tapaturmien osalta, joissa nopea hoitoon pääsy on erityisen tärkeää, kertoo Terveystalo Sportin operatiivinen päällikkö Mika Kivinen.

Liikkujan tutkimuspaketti urheilijoiden tukena

 Roihuttarien pelaaja Ellen Kentala kävi Terveystalolla ottamassa Liikkujan tutkimuspaketin laboratoriotutkimukset. Liikkujan tutkimuspaketti on kattava kokonaisuus, jolla kartoitetaan yleistä terveydentilaa ja aktiiviselle urheilijalle tärkeitä laboratorioarvoja. 

 Liikkujan tutkimuspaketti antaa tarpeellista tietoa siitä, onko kovassa kulutuksessa tarvetta lisätä esimerkiksi vitamiinien syöntiä, vai saako monipuolisella ruokavalion kautta kaikki tarvittavat ravintoaineet. Tutkimustulokset antavat osviittaa myös palautumisesta ja vastustuskyvyn tilasta. 

 Terveystalon toimipisteet palvelevat monipuolisesti ympäri Suomea ja huippuammattilaiset ovat urheilijoiden tukena. Tutustu palveluihin ja toimipisteisiin www.terveystalo.fi