Pasi Niemelä Roihuttarien pelinjohtajaksi – ”Laadukas arki ratkaisee menestymisen”

Pasi Niemelä Roihuttarien pelinjohtajaksi – ”Laadukas arki ratkaisee menestymisen”

Roihuttarien pelinjohtajana tulevana kesänä nähdään tänä vuonna Kouvolan Pallonlyöjien riveissä hopeaa saavuttanut Pasi Niemelä. Niemelällä on miltei kahdenkymmenen vuoden kokemus pesäpallon parista valmennus- ja pelinjohtotehtävissä eri seuroissa.

- Olen jo aikaisemmin miettinyt, että valmentaminen naispesiksessä voisi tuoda uusia, mielenkiintoisia haasteita. Roihuttarien osalta odotukset kohtasivat molemmin puolin, ja sijaintikin on mitä parhain, kertoo Kirkkonummella asuva Niemelä.

- Myös paluu pelinjohtotehtäviin pitkästä aikaa motivoi, ja nyt siihen aukesi loistava mahdollisuus Roihuttarien myötä.

Ensimmäisellä Superpesiskaudellaan Roihuttaret sijoittuivat kymmenenneksi ja säilyttivät sarjapaikan suoraan ilman karsintoja. Tulevalla kaudella tähtäimessä ovat pudotuspelit.

- Seuran puolelta tavoitteeksi on asetettu pudotuspelit, ja joukkueen kanssa muodostamme joukkueen yhteisen tavoitteen myöhemmin. Tavoitteen saavuttamiseksi pitää motivaation olla kunnossa sekä joukkueella että jokaisella pelaajalla itsellään. Laadukkaan arjen ja jokapäiväisten valintojen kautta rakennetaan pääsy tavoitteeseen, tiivistää Niemelä.

Roihuttarien valmennustiimissä jatkavat viime kaudelta Kaisa Höglund, Anu Kentala sekä Topi Perälä.

Kaksi uutta kasvoa joukkueeseen – omat kasvatit muodostavat joukkueen rungon

Roihuttarilla on tällä hetkellä 16 pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi. Lisäksi joukkueen harjoitusringissä nähdään omia junioripelaajia kehittymässä tulevaisuuden superpesispelaajiksi. Uutena kasvona joukkueessa nähdään Roihun oma kasvatti Aino Vapaavuori. Kaksi vuotta Kirittärissä suomisasarjaa ja ykköspesistä pelannut koppari palaa vahvistamaan joukkueen etenijäosastoa.

Toinen uusi pelaaja joukkueessa on Kinnarin Pesiksen kasvatti Henriikka Harinen, joka saapuu Roihuttariin Lappeenrannan Pesä-Yseistä. Lyöjäjokerina pelaava Harinen tuo joukkueeseen lyöntivoiman lisäksi Superpesiskokemusta useamman kauden ajalta.

- Uskon, että hyvällä tekemisellä ja fiiliksellä sekä joukkueessa olevalla nuoruuden innolla pääsemme jo pitkälle, mutta tärkeimmäksi asiaksi nousee laadukas harjoittelu ja yhdessä tehtävä työ, jonka kautta halutut tavoitteet on mahdollista saavuttaa, lopettaa Niemelä.

 


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.