Oona Rantomaalle jatkosopimus Roihuttariin

Oona Rantomaalle jatkosopimus Roihuttariin

Täksi kaudeksi Mynämäen Vesasta Roihuttariin saapunut Oona Rantomaa nähdään Roihuttarien joukkueessa myös ensi kaudella. Polttolinjassa pelaava Rantomaa on viihtynyt helsinkiläisjoukkueessa, ja on tyytyväinen joukkueen tekemiseen. 

- Ensimmäinen kausi on ollut haasteellinen matkapelaajalle koronan vuoksi, mutta tällä hetkellä fiilis on tosi hyvä. Joukkueessa on vahva tekemisen meininki ja olen saanut tutustua uusiin, hyviin tyyppeihin. Oma kehitys on mennyt paljon eteenpäin ja on ollut mahtavaa pelata uudella stadionilla hienon kotiyleisön edessä, kuvailee Rantomaa kokemuksiaan.

- Ajatus jatkamisesta täällä syntyi helposti. Asiat ovat sujuneet hyvin ja harjoitteluolosuhteet ovat loistavat. Haluan itse vielä kehittyä pesäpalloilijana ja uskon täällä olevan siihen hyvät mahdollisuudet. Odotan innolla tulevaa.

- Kuten Lotan, myös Oonan jatkaminen meillä on hieno ja tärkeä asia. Ensimmäinen kausi Superpesiksessä on ollut uuden oppimista niin seurassa toimiville taustajoukoille kuin joukkuellekin. Olemme todella tyytyväisiä, että pelaajat haluavat meillä jatkaa ja olla viemässä Roihuttaria eteenpäin myös tulevalla kaudella, kertoo seuran puheenjohtaja Minna Koivisto.


Tule mukaan toimintaan!

Roihussa on aina tilaa uusille harrastajille, joukkueiden taustahenkilöille, valmentajille ja tuomareille sekä ottelutapahtumien talkoolaisille. Tule mukaan toimintaan! 


Yhteystiedot

Roihuvuorentie 8 G (kellarikerros), 00820 Helsinki
Toimisto avoinna vain sovitusti

Seurasihteeri
Sirpa Karvonen
050-467 0061
seurasihteeri(at)roihu.fi

Kentät

Roihuvuoren kenttä
Osoite: Satumaanpolku 4, 00820 Helsinki

Myllypuron Liikuntapuisto
Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki

Meilahden liikuntapuisto
Meilahdentie 2a, 00520 Helsinki


Roihu ry 2021-. © Oikeudet muutoksiin pidetään.